Deze podcasts worden u gebracht door de Aloude Mystieke Orde Rosae Crucis: AMORC

U kan ze op deze site beluisteren door middel van de afspeelknoppen die onderaan elke post zichtbaar zijn. Daarnaast zijn er opties om elke aflevering te downloaden, of te delen met anderen.

De afleveringen zijn ook beschikbaar in iTunes. U kan de linken in de rechterkolom gebruiken om ze in iTunes toe te voegen, of zoek in iTunes gewoon op de term "Rozekruisers". U kan in iTunes ook Engelstalige podcasts vinden die onder "AMORC" worden gepubliceerd.

Doordat we momenteel gebruik maken van een Engelstalige podcast-dienst zijn bepaalde zaken die we zelf niet kunnen wijzigen op deze website nog in het Engels. Onze verontschuldigingen daarvoor. In de toekomst zal de site volledig Nederlandstalig worden.

Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van evenementen georganiseerd door AMORC in Vlaanderen, dan kan u zich abonneren op onze nieuwsbrief via één van onderstaande linken:

Nieuwsbrief voor niet-leden

Nieuwsbrief voor leden van AMORC

Over AMORC

De Rozekruisers zijn een mystieke broederschap met roots in de oude Egyptische mysteriescholen. Ze hebben door de eeuwen heen hun kennis bewaard, en verfijnd, en zijn tot op de dag van vandaag actief.

De Rozekruisers worden gezien als mysterieus, maar komen tegenwoordig meer en meer naar buiten en voeren een open beleid. Zie bijvoorbeeld ook de publicatie van hun recente boeken “De Rozekruisers onthullen hun geheim" (uitg. Elikser ISBN 978 90 8954 070 6) en "De Rozekruisers - Geschiedenis en Mysteriën" (uitgeverij Elikser, ISBN 978 90 8954 130 7).

Iedereen met voldoende interesse en oprechte motivatie kan deel uitmaken van deze wereldwijde broederschap. De Rozekruisers wenden hun enorme schat aan mystieke en spirituele kennis aan ten bate van de gehele mensheid.

Meer informatie kan u vinden op www.amorc.be of www.amorc.nl. Heeft u opmerkingen over deze website of de podcast dan kan u het formulier hieronder gebruiken.

Name*


Email*


Website


AntiSpam Challenge:6+3 = ? *

Message*